Jurnal DIGI24 Iasi

Written by Simion ILIE. Posted in Audio-video

 

Pe 4 IUNIE 2015, am fost invitat la DIGI24 IASI în cadrul Jurnalului de la ora 18.00 pentru a vorbi despre Targul de locuri de munca PICAS, dedicat exclusiv sectorului de constructii, organizat în cadrul proiectului „PICAS te angajează în construcții”.

Mai jos regăsiți intervenția mea la știrile difuzate în preziua Târgului.

Flash-back PICAS

Written by Simion ILIE. Posted in Audio-video

Acest videoclip reprezinta un rezumat in imagini al celor mai importante activitati ale proiectului european strategic PICAS pe care l-am implementat la Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor in perioada 2010-2013.

Este greu sa sintetizezi 3 ani de activitate sustinuta in doar cateva minute, dar acesta este si farmecul unui flash-back. Cine doreste sa afle mai multe despre acest proiect european implementat cu succes in Romania, poate incepe cu acest videoclip, iar site-ul www.picas.org.ro ii va sta la dispozitie pentru afla si alte detalii, in cazul in care i-am starnit curiozitatea.

Montajul a fost realizat de Adrian GALEA, caruia ii multumesc ca a reusit sa valorizeze un "material al clientului" inegal din punct de vedere calitativ.

TVR1-Prim plan

Written by Simion ILIE. Posted in Audio-video

Pe 27 martie 2013, am fost invitat la Emisiunea Prim Plan de la TVR1 pentru a vorbi despre Targul anual de locuri de munca dedicat sectorului de constructii organizat in cadrul proiectului PICAS. Cel de-al doilea invitat prezent in emisiune a fost Codrin Scutaru, secretar de stat in Ministerul Muncii.

Evenimente

Organizez evenimente și particip la evenimente. Când vreau să promovez un proiect, nu mă feresc de media. Uneori am și imagini sau înregistrări de la prestațiile mele publice :)

Detalii...

Contact

Dacă ai o sugestie, o propunere sau o întrebare, nu ezita să mă contactezi  prin intermediul formularului dedicat !

Contact